Знаете ли, че 25% от всички кости на тялото Ви се намират в стъпалата? Едни от най-претоварените части са именно те, а често ние, хората, подценяваме и пренебрегваме това.

Може и да не ви се вярва, но човек за целия си живот изминава над 160 000 км пеша, което се равнява на 4 пъти обиколката на Земята.

Ето защо е от огромна важност да знаем в какво състояние са стъпалата ни и да се грижим за тях.

Диагностика на ходила

„Реха Бул“ предлага компютърна диагностика на ходилата и последваща консултация за най-подходящия избор на стелки, според проблема.

Диагностиката се извършва чрез сканиране на стъпалата на пациента с тензиометрична платформа, която измерва натоварването върху тях, както в статично, така и в динамично положение, за разлика от други подобни методики, които изцяло се уповават на статиката.

Съобразно резултатите от диагностиката, нашите специалисти ще Ви предложат най-добрия избор (от стелки) за Вас и Вашите ходила.

Изработване на индивидуални ортопедични стелки и супинатори

Освен това, фирма „Реха Бул“ предоставя на клиентите си възможността да се изработят индивидуални ортопедични стелки и обувки според техните нужди и съответния проблем. Този вариант е подходящ и силно препоръчителен при диабетно ходило, при налични деформации като халукс валгус, при болки във възглавничките или в свода, както и при скъсявания на единия от крайниците до 2см.

Отличителното при индивидуалните ортопедични стелки е, че те фиксират позицията на петата, което е от голяма важност и не се среща при другите видове стелки. В допълнение, напречния и надлъжния свод са повдигнати, точно колкото е необходимо.

Реха бул диагностика на ходила категориина страница

Желаете да се запишете за диагностика или да получите повече информация?

error: Content is protected !!