Диагностика на ходила

Знаете ли, че 25% от всички кости на тялото Ви се намират в стъпалата? Едни от най-претоварените части са именно те, а често ние, хората, подценяваме и пренебрегваме това.

Може и да не ви се вярва, но човек за целия си живот изминава над 160 000 км пеша, което се равнява на 4 пъти обиколката на Земята.

Ето защо е от огромна важност да знаем в какво състояние са стъпалата ни и да се грижим за тях.
„Реха Бул“ предлага компютърна диагностика на ходилата и последваща консултация за най-подходящия избор на стелки, според проблема.
Диагностиката се извършва чрез сканиране на стъпалата на пациента с тензиометрична платформа, която измерва натоварването върху тях, както в статично, така и в динамично положение, за разлика от други подобни методики, които изцяло се уповават на статиката.

Съобразно резултатите от диагностиката, нашите специалисти ще Ви предложат най-добрия избор (от стелки) за Вас и Вашите ходила.

Изработване на индивидуални ортопедични стелки и супинатори

Освен това, фирма „Реха Бул“ предоставя на клиентите си възможността да се изработят индивидуални ортопедични стелки и обувки според техните нужди и съответния проблем. Този вариант е подходящ и силно препоръчителен при диабетно ходило, при налични деформации като халукс валгус, при болки във възглавничките или в свода, както и при скъсявания на единия от крайниците до 2см.

Отличителното при индивидуалните ортопедични стелки е, че те фиксират позицията на петата, което е от голяма важност и не се среща при другите видове стелки. В допълнение, напречния и надлъжния свод са повдигнати, точно колкото е необходимо.

НЕКА ЗАЕДНО РЕШИМ ВАШИЯ ПРОБЛЕМ

Не позволявайте на болката в ходилата да забави ежедневните ви дейности. Екипът ни е посветен на предоставянето на експертна диагностика на стъпалата и консултации за хора от всички възрасти.

Независимо дали става въпрос за дете, което тича безспирно, или възрастен човек, който търси облекчение, ние сме тук, за да създадем персонализирани стелки, които отговарят на вашите уникални нужди.
КОНТАКТИ
Реха Бул 2024 Всички права запазени. Web Design by K!K!Design.