ГРИЖА ЗА ХОРАТА СЪС ЗДРАВОСЛОВНИ ПРОБЛЕМИ

Колкото по-трудно е достижима целта, толкова по-голямо е удовлетворението от постигането и, още повече, че е дълбоко хуманна и изисква много търпение, специално внимание и отговорност. Именно с тази цел започва дейността си семейната фирма през 1996 година, когато с малко средства и повече амбиции стартира работа в разпространението на глюкомери за диабетиците. Още тогава собствениците залагат на най-доброто на пазара /не най-евтиното/ и това става приоритет в бъдещата работа. С течение на времето артикулите се увеличават, като от основни изделия за хора със специфични потребности те прерастват в продукти, свързани с хуманната медицина. Открива се и първия магазин в Габрово, а впоследствие и в Стара Загора /по-късно регистрирани като дрогерии/, Севлиево и Трявна. Създават се Центрове за слухопротезиране и сервизна база към тях, съвременно оборудвани и съобразно изискванията за такава дейност . В тях работи екип от добре подготвени специалисти.

НАШАТА МИСИЯ И ОТГОВОРНОСТ

Вече 20 години фирма „Реха Бул“ обгрижва хората с увреждания, водена от стремежа си да предлага стоки с безкомпромисно качество, перфектно професионално обслужване и човешко отношение към клиентите. При въвеждането на нови продукти ние сме в пряк диалог с лекари, рехабилитатори, специалисти и хора с увреждания.

Commercial delivery

ВАШИЯТ ИЗБОР

Продуктите, които се предлагат от фирма „Реха Бул“ са на водещи световни фирми, изработени от висококачествени материали, с всички необходими сертификати и гаранции за това.

КОНСУЛТИРАЙТЕ СЕ
С НАШИЯТ ЕКИП

Магазин Габрово

0878 808 995

мобилен номер без допълнителна такса

Няколко детайла за нас

0
ОБЕКТА В СТРАНАТА
0 +
ПРОДУКТА
0 +
ПАРТНьОРИ
0
ГОДИНИ ОПИТ

КОНСУЛТИРАЙТЕ СЕ
С НАШИЯТ ЕКИП

Магазин Стара Загора

0878 258 033

мобилен номер без допълнителна такса

НАШИТЕ ПАРТНЬОРИ

error: Content is protected !!