Ортези, бандажи и лумбостати

Тест лумбостати Image
Ортезите, бандажите и лумбостатите  са медицински изделия, изработени с цел да повишат стабилността на различни части от опорно-двигателния апарат по време на натоварване или в период на възстановяване след травми и операции. Съвременните ортезни средства са изработени от високотехнологични, висококачествени и антиалергенни материали. Това е значително предимство пред класическите методи прилагани в  хуманната медицина / напр. използването на стандартен гипс /. От голямо значение е и здравината на материала за изработката  им, тъй като понякога се налага по продължителното  ползване / 2-3 месеца / Основно преимущество е, че ортезните средства са леки, могат  да бъдат сваляни по всяко време, с цел обработка и наблюдение на зоната под тях,  а при намокряне сравнително бързо изсъхват.  Естетичната визия и ергономичност  осигуряват максимален комфорт и функционалност в периода на ползването им.

Ортезните средства се предлагат в различни размери. В случай, че мерките са специфични / нестандартни /, има възможност за изработване на някои продукти по индивидуални размери.

В нашите магазини поддържаме богата гама от ортези, бандажи и лумбостати  на водещи производители. Налични са различни групи ортезни средства – имобилизиращи / за обездвижване след травми /,  поддържащи и укрепващи / по време на възстановяване или натоварване /,  детски серии, спортни серии и др. При нас ще получите компетентна индивидуална консултация, основана на дългогодишен опит и съобразена с Вашите потребности.

Разнообразието от ортезни средства, които предлагаме  позволява да направите Вашия избор между различни ценови класове от различни световни марки.

Тук може да разгледате в детайли моделите!

Други публикации

Примерни упражнения и самомасаж на ходилата при плоскостъпие при деца

Какво представлява плоскостъпието? С терминът плоскостъпие се обозначава спадането на някой от сводовете на ходилото. Най-често се наблюдава спадане на медиалния надлъжен и/или напречния свод.

НАУЧИ ПОВЕЧЕ

Изпратете ни съобщение

РЕХА БУЛ“ ООД 2022 ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ. WEB DESIGN BY K!K!DESIGN

error: Content is protected !!