Не пренебрегвайте пролетните алергии!!!

Автор: Калина Драшкова

Обновена: март 26, 2017
Време за четене: 1 минута
Съдържание
Пролетта е сезона, през който се отключва или обостря респираторната алергия. Най-честата причина за появата и са полените- малки, невидими зрънца, с различен размер и форма, в зависимост от вида на растението, от което  произхождат по време на цъфтежа му.

При попадането им в горните дихателни пътища имунната ни система ги възприема като чуждо тяло. Следва отключване на реакция, вследствие на която се проявяват някои от следните симптоми: хрема, възпаление и дразнене в областта на клепачите, сълзене, понякога кашлица. В този момент често се обострят хроничните дихателни заболявания, вкл.и бронхиалната астма при децата.Това е едно от най-разпространените заболявания в детска възраст.

В момента на обострени респираторни състояния, много важна част от лечението е инхалирането на медикаменти посредством апарат – инхалатор.

Ние предлагаме инхалатори с гарантирано качество, подходящи за използване в домашни условия, които осигуряват спокойствие и удобство в периодите на превенция или лечение.

Инхалаторите, които може да закупите от нас, са подходящи както за възрастни, така и за деца и бебета. Високата степен на разпрашаване на медикамента осигурява ефикасното му възприемане от белите дробове.

Изключително важно е инхалирането да започне още по време на появата на ранните симптоми, за да бъде предотвратено отключването на по-тежки алергични състояния.

Не се колебайте и потърсете съвет при нашите консултанти!

Реха Бул 2024 Всички права запазени. Web Design by K!K!Design.