Не пренебрегвайте пролетните алергии!!!

Пролетта е сезона, през който се отключва или обостря респираторната алергия. Най-честата причина за появата и са полените- малки, невидими зрънца, с различен размер и форма, в зависимост от вида на растението, от което  произхождат по време на цъфтежа му.

При попадането им в горните дихателни пътища имунната ни система ги възприема като чуждо тяло. Следва отключване на реакция, вследствие на която се проявяват някои от следните симптоми: хрема, възпаление и дразнене в областта на клепачите, сълзене, понякога кашлица. В този момент често се обострят хроничните дихателни заболявания, вкл.и бронхиалната астма при децата.Това е едно от най-разпространените заболявания в детска възраст.

В момента на обострени респираторни състояния, много важна част от лечението е инхалирането на медикаменти посредством апарат – инхалатор.

Ние предлагаме инхалатори с гарантирано качество, подходящи за използване в домашни условия, които осигуряват спокойствие и удобство в периодите на превенция или лечение.

Инхалаторите, които може да закупите от нас, са подходящи както за възрастни, така и за деца и бебета. Високата степен на разпрашаване на медикамента осигурява ефикасното му възприемане от белите дробове.

Изключително важно е инхалирането да започне още по време на появата на ранните симптоми, за да бъде предотвратено отключването на по-тежки алергични състояния.

Не се колебайте и потърсете съвет при нашите консултанти!

Други публикации

Ортези, бандажи и лумбостати

Ортезите, бандажите и лумбостатите  са медицински изделия, изработени с цел да повишат стабилността на различни части от опорно-двигателния апарат по време на натоварване или в

Как да проверите слуха си

Проверката на слуха се извършва единствено и само в оторизирани за това слухопротезни центрове, УНГ кабинети и отделения към болници. Точността и прецизността на изследването

Инвалидни колички

Инвалидна количка /рингова и с чужда помощ/ – предназначена за хора с увреждания, но със запазени активни движения на горните крайници, както и за такива,

Изпратете ни съобщение

РЕХА БУЛ“ ООД 2021 ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ. WEB DESIGN BY K!K!DESIGN

error: Content is protected !!

ИЗДЕЛИЯ ЗА ХОРА С УВРЕЖДАНИЯ

Апарати и тестове за диагностика

СЛУХОВИ И ГОВОРНИ АПАРАТИ

МЕДИЦИНСКА ТЕХНИКА, ПРЕВРЪЗКИ И КОНСУМАТИВИ

ОРТЕЗИ, БАНДАЖИ И ЛУМБОСТАТИ

ОРТОПЕДИЧНИ СТЕЛКИ И ОБУВКИ

КОМПРЕСИВНИ ПРОДУКТИ